جت پرینتر چیست و انواع آن
جت پرینتر چیست؟ جت پرینتر یک دستگاه چاپ صنعتی است که از جوهر برای چاپ اطلاعات استفاده می کند. در بخش تولید، وظیفه اصلی آن چاپ اطلاعات متغیری مانند تاریخ تولید، تاریخ انقضا، قیمت ها، شماره سریال و سایر جزئیات است که ممکن است بر اساس شرایط تولید تغییر کند. علاوه بر این، این چاپگرها می توانند اطلاعاتی مانند بارکد، کدهای QR و حتی لوگو را چاپ کنند. جت پرینترها در دو مدل تاریخ نویس دستی و جت پرینتر صنعتی موجود می باشند که در ادامه توضیح داده خواهد شد.
انواع جت پرینتر
جت پرینتر دستی
تاریخ زن دستی یا همان جت پرینتر دستی ابزاری کارآمد و همه کاره برای چاپ اطلاعات بر روی سطوح مختلف است. این دستگاه ها برای مشاغل و صنایعی طراحی شده اند که نیاز به چاپ اطلاعات متغیر، بارکد، تاریخ انقضا و شماره دسته ای دارند. جت پرینترهای دستی با قابلیت حمل آسان و کارکرد ساده، انتخابی ایده آل برای چاپ مستقیم و فوری هستند.
جت پرینتر صنعتی
جت پرینتر اتوماتیک یا همان جت پریتر صنعتی مجهز به سنسور است یا از فناوری جوهر افشان برای اعمال جوهر در فاصله نزدیک بر روی سطوح محصول استفاده می کند. این دستگاه ها با سرعت بالا کار می کنند و کیفیت چاپ فوق العاده ای را روی بسته بندی محصول ارائه می دهند.
انواع مختلفی از چاپگرهای جوهرافشان صنعتی وجود دارد که شامل سیستم های مبتنی بر تقاضا، drop-on-demand، CLJ و HP می شود. عملکرد پرینترهای جوهرافشان کاربر پسند بوده و مصرف جوهر کمی دارند که مزیت قابل توجهی است. اگر با مشکلاتی مواجه شدید که به طور موقت از استفاده از چاپگر جلوگیری می کند، نیازی به نگرانی در مورد راه اندازی مجدد دستگاه نیست، زیرا می توان آن را به راحتی و بدون مشکل دوباره فعال کرد.
کدام مشاغل به جت پرینتر دستی نیاز دارند؟
همانطور که از نام آن پیداست، جت پرینتر دستی و قابل حمل برای کارهای چاپی به اپراتور نیاز دارد که آن را برای محصولات با حجم تولید پایین مناسب می کند. با این حال، برخی از صنایع بزرگتر نیز از جت پرینترهای دستی استفاده می کنند. به طور کلی، در صورت عدم وجود محدودیت، تولیدکنندگان و صنایع بزرگ ترجیح می دهند از جت پرینترهای صنعتی و تمام اتوماتیک استفاده کنند.
جت پرینترهای دستی در بخش های متعددی از جمله مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، داروسازی، تدارکات، خودرو، میوه های خشک، شیرینی پزی و غیره کاربرد دارند.
از کاربردهای جت پرینترهای دستی می توان به صنعت تولید (چاپ شماره سریال و شناسه محصول روی قطعات و محصولات)، بخش لجستیک و توزیع (چاپ اطلاعات حمل و نقل، بارکد و لیبل روی جعبه ها و بسته ها)، کارگاه های کوچک و متوسط (چاپ سریع و دقیق اطلاعات روی بسته بندی و تاریخ تولید و بسته بندی) اشاره کرد. بارکد روی بسته بندی).
چاپگرهای جوهر افشان دستی قابلیت چاپ بر روی سطوح مختلف مانند شیشه، پلاستیک، فلز، پارچه، مقوا و غیره را دارند. ویدئوی زیر عملکرد یک چاپگر جوهرافشان دستی را نشان می دهد که داده های مختلف را بر روی سطوح مختلف چاپ می کند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر